Meniu site

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
1. Bine
2. Excelent
3. Satisfăcător
4. Rău
5. Groaznic
Total răspunsuri: 8

Catalog de articole


Protectie Ceramica Nanolex

                    Nanolex Si3D BC (base coat)- Si3D (matrice) - Si3D HD (matrice avansata)

Nanolex Si3D BC : Aceasta acoperire semi-hidrofoba incorporeaza toate avantajele care vin impreuna cu protectiile ceramice de astazi, dar adaugand performante si durabilitate cu caracteristica cheie: flexibilitatea. Suprafata Si3D BC este foarte potrivita pentru stratificare, oferind astfel un finisaj extraordinar. Straturile rigide, amorfe, dar flexibile, combinate cu structuri reticulate, echilibrate, asigura atat flexibilitatea dorita, cat si puterea imbunatatita de lipire. Spre deosebire de straturile conventionale pe baza de silan, unde volatilitatea scade formarea cristalului in timpul conversiei, formularea sofisticata a Nanolex Si3D BC ofera straturi de sticla solide, puternice si extrem de dense care chiar devin mai puternice in timpul intaririi. Solventii folositi in Nanolex BC sunt solventi siguri, neagresivi, cu evaporare lenta, care garanteaza compatibilitatea cu autoturismele proaspat vopsite si vopselele sensibile, alaturi de aplicarea simpla si fara probleme a produsului.

Caracteristicile produsului:

- rezistenta exceptionala si rezistenta la zgarieturi, flexibilitate
- durabilitate remarcabila de 1-2 ani
- legare imbunatatita a substratului
- aplicare fara probleme
Foarte compatibil cu Nanolex Si3D si Si3D HD ca strat de protectie ulterior.

Practic, produsul a fost dezvoltat ca un primer sau un strat de baza pentru protectia Si3D si Si3D HD. Este menit sa faca mult mai usor aplicarea pe vopsele extrem de moi, reparate, fara lac (intr-un singuir strat) sau cele foarte usor de deteriorat. Chiar daca Si3D BC functioneaza si ca un strat independent, nu este la fel de hidrofob precum Si3D sau Si3D HD.

Nanolex Si3D este o protectie special conceputa pentru a satisface cele mai inalte cerinte si nevoi ale clientilor. Moleculele Si3D sunt precursori de materiale ceramice si hibride. Aceste molecule sunt compuse din siliciu, azot si hidrogen, cat si compusi organici cum ar fi carbonul. Acesti polimeri extrem de puternici au o vascozitate scazuta si nu contin solventi. Nanolex Si3D are in compozitie si o componenta termoplastica utilizata suplimentar pentru formarea unui strat flexibil puternic hidrofob. Acest produs ofera o rezistenta la intemperii, cat si protectie anticoroziva si impotriva solutiilor chimice (spume active, etc). Nanolex Si3D poate creste duritatea totala a stratului de lac pana la 9H, adaugand un strat transparent si stralucitor, adancind in acelasi timp si culoarea suprafetei. In functie de numarul de straturi de produs aplicat, grosimea finala poate varia. Numarul de straturi aplicate impreuna cu structura tridimensionala sofisticata a matricei Si3D face ca stratul de lac sa reziste la substantele chimice folosite in spalatoriile auto, cat si rezistenta la abraziune.

Cu toate acestea, beneficiile impartasite de Nanolex Si3D nu se termina cu niveluri remarcabile de protectie si durabilitate. Poate chiar si mai important, suprafetele tratate devin mai lucioase (Si3D ofera imbunatatire a aspectului culorii si a adancimii), mai rezistente (datorita duritatii matricei pe baza de siliciu) si hidrofobe (apa nu va sta pe suprafata tratata). Aceasta ultima caracteristica nu este doar pentru contactul cu apa, ci si pentru o curatare mai rapida a murdariei (efectul Lotus).

Spre deosebire de protectiile clasice (ceara, sealant) unde stratul de protectie dispare o data cu trecerea timpului sau cu folosirea substantelor agresive pentru curatare, protectia oferita de Nanolex Si3D ofera o durabilitate remarcabila si insensibilitate la abraziunea creata de spalari frecvente si utilizarea substantelor alcaline puternice sau detergenti acizi.

Nanolex Si3D HD este protectia avansata dedicate doar pentru atelierele autorizate, de distinge de Nanolex Si3D prin duritate si rezistenta in timp mult mai mare

Preturi Si3D BC (base coat) ( durata de viata 1-2 ani sau 20.000/km) – aplicarea se face in 2 straturi

Clasa mica

500 lei

(Polo,Fabia,Micra)

Clasa medie

600 lei

(Golf 5/6/7, Opel Astra, Bmw Seria 1/3)

Clasa mare/Lux

700 lei

(Audi A6/A8, Mercedes E-Klasse, Bmw Seria 5/7, Porsche Panamera)

Clasa Suv/Monovolum

800 lei

(Mercedes-Benz M-Klasse, Audi Q7, Range Rover,)

Preturi Si3D BC + Si3D ( durata de viata 2-3 ani sau 30.000/km) – aplicarea consta intr-un singur strat din fiecare matrice

Clasa mica

700 lei

(Polo,Fabia,Micra)

Clasa medie

800 lei

(Golf 5/6/7, Opel Astra, Bmw Seria 1/3)

Clasa mare/Lux

1000 lei

(Audi A6/A8, Mercedes E-Klasse, Bmw Seria 5/7, Porsche Panamera)

Clasa Suv/Monovolum

1200 lei

(Mercedes-Benz M-Klasse, Audi Q7, Range Rover,)

 

Preturi Si3D BC + Si3D HD ( durata de viata 3-5 ani sau 50.000/km) – aplicarea consta intr-un singur strat din fiecare matrice

Clasa mica

900 lei

(Polo,Fabia,Micra)

Clasa medie

1000 lei

(Golf 5/6/7, Opel Astra, Bmw Seria 1/3)

Clasa mare/Lux

1200 lei

(Audi A6/A8, Mercedes E-Klasse, Bmw Seria 5/7, Porsche Panamera)

Clasa Suv/Monovolum

1400 lei

(Mercedes-Benz M-Klasse, Audi Q7, Range Rover,)

 

Nota: Preturile serviciilor nu includ pregatirea suprafetei. Oricare din pachetele protectie ceramica sunt optionale si se achizitionaza optional de catre client la oricare din pachetele corectie lac.

Oferta prezentata are caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela

 

Categorie: Cosmetica Exterioara | Adăugat de: crushburn2003 (2016-06-25)
Vizualizări: 212

Căutare

Prietenii site-ului