Meniu site

Sondajul nostru

Evaluează site-ul meu
1. Bine
2. Excelent
3. Satisfăcător
4. Rău
5. Groaznic
Total răspunsuri: 8

Catalog de articole

Acasă » Articole » Cosmetica Interioara

Revopsire tapiterie piele

     Procedurile prin care trece piele pentru revosire sau retusare zone viciate:

  1. Înainte de începerea tratamentului 

Verificarea vizual a locurile unde tapițeria din piele prezintă cele mai mari probleme. Cu puțină atenție și cu produsele corespunzătoare, chiar și aceste zone pot fi refăcute complet.

  1. Curățarea și degresarea 

Înaintea începerii procesului de reconstrucție, pielea trebuie curățată cu atenție. Pentru ca operația să aibă succes, petele de grăsime nu au ce căuta pe tapițeria din piele.

  1. Șlefuirea și umplerea 

Suprafețele crăpate se șlefuiesc cu un tampon cu rugozitate mică, iar golurile se vor umple cu o substanță care după uscare va rămâne moale și flexibilă. Procesul necesită atenție și multa răbdare din partea noastra.

  1. Aplicare Primer

Este primul strat ce formeaza baza pentru aplicarea vopselei, acesta formeaza o pelicula foarte lipicioasa dupa uscare

  1. Aplicare Vopsea

Urmatorul pas este vopsirea care se face cu pistolul de vopsit sau aerograf dupa caz.Aplicarea se face in mai multe etape pana ce suprafata este perfect acoperita – necesita uscare 4-8 ore

  1. Aplicare Top Coat

Este ultimul pas al revopsire, contine lacul si intaritorul, se aplica la fel cu pistolul in 3 straturi subtiri cu diferente de 30 de minute intre ele – necesita 24-48 ore uscare

Revopsirea pe suprafete mari se face doar  profii : revopsire la pistol in 3 etape. Pentru suprafetele mici unde necesita doar retusuri folosim LederFresh, o vopsea de reimprospatarea culorii. LederFresh este o vopsea ce contine vopsea pura, primer, lac, si un agent de intarire, poate fi folosita si de utilizatori casnici, daca sunt respectati pasii de pregatire.

Description: D:\Poze Cosmetica 2016\Revopsire volan + scaun BMW\Comparatie1.jpgDescription: D:\Poze Cosmetica 2016\Revopsire volan + scaun BMW\Comparatie2.jpg

Description: D:\Poze Cosmetica 2016\Revopsire volan + scaun BMW\colaj.jpg

Description: D:\Poze Cosmetica 2015\Revopsire tapiterie piele cu filier\colaj.jpgTratament de intretinere:   Pentru protecţia împotriva zgârieturilor şi a uzurii, aplicam COLOURLOCK Leather Shield. După o săptămână de la revopsire, se poate aplica COLOURLOCK Leather Protector. Repetaţi acest tratament de întreţinere de 2-4 ori pe an.

Lista preturi:        

Volan – 150-200 lei – timp de executie 2-3 ore – timp de uscare 24 ore

Nuca Schimbator : 50 lei - timp de executie 2-3 ore – timp de uscare 24 ore

Scaun complet : 450 lei – timp de executie 4-6 ore – timp de uscare 24 ore

Pretul pentru revopsirea locala se stabileste numai dupa ce suprafata a fost evaluata si este facut un calcul pentru necesarul de material.

Categorie: Cosmetica Interioara | Adăugat de: crushburn2003 (2012-12-15)
Vizualizări: 391

Căutare